02634909124       info@alborzstarchco.com
Follow us
My Website
  • خانه
  • درخواست همکاری
  • محصولات
  • گواهینامه ها
  • اخبار و مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • فرم مراجعین نمایشگاه مواد غذایی سال ۱۴۰۴
  • سبد من 0
  • Sign in
Latest
کاربرد نشاسته مودیفای در تولید پنیر
 
  • Blogs:
  • All
  • Our blog
  • نشاسته البرز
  • مقاله ها
support
کاربرد نشاسته مودیفای در تولید پنیر
پنیر به ‌عنوان یکی از پرمصرف ‌ترین فرآورده‌های لبنی، نیازمند بهینه ‌سازی مداوم در خصوص بافت، طعم، قابلیت برش، پایداری و ماندگاری است. استفاده از مواد افزودنی مجاز و ایمن می‌تواند نقش کلیدی در بهبود ای...
مقاله های صنایع غذایی نشاسته های اصلاح شده
28 ژوئن 2025 مقاله ها
support
کاربرد نشاسته مودیفای در چسب های آماده
چرا از نشاسته مودیفای در چسب آماده استفاده می شود؟​ چسب های آماده (Ready-to-use adhesives) برای کارایی بالا، پایداری در انبار، سهولت مصرف و عملکرد قابل پیش بینی طراحی می شوند. افزودن نشاسته های اصلاح ...
9 ژوئن 2025 مقاله ها
support
استفاده از نشاسته مودیفای‌شده در پنیر پیتزا
در فرمولاسیون پنیر پیتزا، نشاسته مودیفای‌شده نقشی چند بعدی ایفا می‌کند. نخست، این ترکیب به‌ عنوان بافت ‌ساز به بهبود ساختار داخلی پنیر کمک می‌کند و باعث ارتقاء خواص کشسانی و ذوب ‌پذیری آن می‌شود. دوم،...
2 ژوئن 2025 مقاله ها
support
کاربرد نشاسته اصلاح شده به عنوان بهبود دهنده در صنایع غذایی
مقدمه: با گسترش صنایع غذایی مدرن و افزایش تقاضا برای محصولات با کیفیت بالا و ماندگاری طولانی، استفاده از بهبود دهنده‌های طبیعی و ایمن اهمیت ویژه‌ای یافته است. در این میان، نشاسته اصلاح شده (Modified S...
27 مهٔ 2025 مقاله ها
Administrator
کاربرد نشاسته های اصلاح شده در بهبود ویژگی های عملکردی محصولات نانوایی و شیرینی پزی
کاربرد نشاسته های اصلاح شده در بهبود ویژگی های عملکردی محصولات نانوایی و شیرینی پزی با اعمال تغییرات فیزیکی، شیمیایی یا آنزیمی در ساختار مولکولی نشاسته طبیعی، نشاسته های اصلاح شده (Modified Starch) تو...
Modified Starch مقاله های صنایع غذایی نشاسته های اصلاح شده
18 مهٔ 2025 مقاله ها
Administrator
کاربرد نشاسته اصلاح شده در ارتقاء رئولوژیکی و پایداری سس ها
نشاسته های اصلاح شده (Modified Starch) به عنوان مشتقاتی مهندسی شده از نشاسته های طبیعی در صنایع غذایی مدرن در نقش افزودنی های چند منظوره کاربرد گسترده ای یافته اند. در میان محصولات غذایی سس ها به دلیل...
سس سرد مقاله های صنایع غذایی
13 مهٔ 2025 مقاله ها
Administrator
سی و دومین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی مواد غذایی ماشین الات 1404
شرکت نشاسته البرز مقدم شما را به سی و دومین نمایشگاه صنایع غذایی 29 اردیبهشت لغایت 1 خرداد واقع در سالن 31B غرفه 6 گرامی میدارد . برای افزایش معنای این تصویر یک عنوان اضافه کنیدغرف شروع نوشتن اینجا......
13 مهٔ 2025 نشاسته البرز
Administrator
کاربرد نشاسته‌های اصلاح‌شده در فرمولاسیون ماست: نقش کلیدی در پایداری و ارتقای خصوصیات رئولوژیکی
نشاسته‌های اصلاح‌شده (Modified Starch) از مهم‌ترین افزودنی‌های عملگرا در صنعت فرآورده‌های لبنی تخمیری محسوب می‌شوند که امروزه مورد توجه ویژه پژوهشگران و متخصصان تکنولوژی لبنیات قرار گرفته‌اند. این ترک...
13 مهٔ 2025 مقاله ها
support
بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی
بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته، آذرماه ۱۳۹۶ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد....
17 ژوئن 2023 نشاسته البرز
support
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته، آذرماه ۱۳۹۷ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. در این نمایشگاه بیش از ۴۴۵ شرکت‌کننده داخلی و خارجی از جمهوری اس...
17 ژوئن 2023 نشاسته البرز

درباره نشاسته البرز :

خانواده نشاسته البرز در سال ۱۳۷۳ با تلاش مرحوم محمد حسین افشاری پایه ریزی شده و شروع به تولید نشاسته از دانه ذرت با ظرفیت ۱۵۰۰ تن در سال و برای نخستین بار درایران در سال ۱۳۷۴ اقدام به تولید نشاسته اکسید ذرت با ظرفیت ۳۰۰۰ تن در سال جهت تامین نیاز صنعت کاغذ نمود.

تماس با ما :

09201180215 

02634909124  

 


  • خانه
  • •
  • درباره ما
  • •
  • محصولات
  • •
  • اخبار
 تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت محفوظ است